Sylvester menu
Koude voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas met parmezaankaas en balsamico créme
of
Paté van het huis vergezeld van uienconfituur en toast
of
Schotse gerookte zalm met toast
Warme voorgerechten
Zeebrugse vissoep met toast en rouille
of
Gesauteerde scampi’s met kruidenboter
of
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
of
Kaaskroketten met garnituur
Vlees
Stoofpotje van Belgisch rundsvlees, salade en frieten
of
Lamskroon met warme seizoen groenten en gratin dauphinois
of
Konijn op z’n Vlaams met pruimen en gekookte aardappelen
of
Steak met saus naar keuze, salade en frieten
Vis
Trio van slibtongetjes met peterselieboter, salade en frieten
of
Gebakken kabeljauw met citroenboter en preipuree
of
Waterzooi van vis
of
Noordzee Bouillabaise van vis met rouille
of
Lamskroon met warme seizoen groenten en gratin dauphinois
of
Konijn op z’n Vlaams met pruimen en gekookte aardappelen
of
Steak met saus naar keuze, salade en frieten
of
Gebakken kabeljauw met citroenboter en preipuree
of
Waterzooi van vis
of
Noordzee Bouillabaise van vis met rouille